23.02

Jag hade nästan glömt bort hur fantastiskt underhållande hon är. Anna Anka!
Kommentaren till Paul Anka va ju klockren. Något i stil med:You can go fuck yourself. Hon är iallafall rakt på sak. Haha.

En stjärna!

 

Helgen bjöd på lite allt möjligt men bäst av allt, Thea kom och hälsade på. Lika glad som vanligt. Hon blir mer och mer lik sin pappa, jag som inte trodde att hon inte kunde bli mer lik.

 

 

Jag, Tobbe, Jenny, Louise och Sofie förfestade hemma hos Jenny på lördagen, å gud va mysigt det var. Det var längesen jag va på förfest med fler tjejer än killar. Så det kändes väldigt bra. Lite senare va det XO och Danspalatset som gällde. Skulle nog vilja säga att det var en riktigt lyckad kväll. Men oo va trött jag va i söndags, det va nästan så jag överväde att gå i ide.

 

 

Jag har äntligen tagit tag i mina körkortstudier på riktigt, nästan på riktigt iallafall. Tänkte att jag skulle ta steget och boka en körlektion imorgon. Otroligt pepp (verkligen inte) men det är nog skönt när man väl har körkort. Jag har ju trots allt några resor att ge tillbaka till Toby och mina päron. Haha

 

Men nu blir det sängen, jag startar dagen imorgon med dans! Härligt!

 

 






Fredag

Jag har nyss varit nere vid sjön med Ella och Lollo. Vi hade med oss varm choklad, underbart gott!
Man ska njuta av solen nu när den äntligen är framme.

Nu till något helt annat.
Jag blev lite besviken när jag kollade på aftonbladet nu. En av mina favvoskådisar nämligen Reneé Zellweger har blivit helt sjukt smal. Nästan så man inte tror sina ögon. Det är svårt att fatta att det är hon spelar den småmulliga helsköna Bridget Jones. Tråkigt...



 

 

 











RSS 2.0