Valborg!

Idag blir det inget annat än ugnt. Jag och Tobias ska grilla och dricka några glas vin och sedan gå ner till brasan=)

Det ska verkligen bli kanonmysigt!


Puss

gamla bilder från FBK-FRÖLUNDA!

Ja detta var väll lite väl kaxigt att publicera menmen bilderna är ju roliga i sig.
Detta är iallafall från den mer uppstyrda resan till Karlstad.
Jag inför matchen
Tobias, Jeppe och Louise i bussen
jeppe och Louise
Maja och Kolon
Louise och något finger??
Jag och jesper
Jag och Tobban!
det var ju alla <3s dag så jag fick rosor av Bias
tobias, ganska trött i bussen ...



JA det var allt för den gången!

Pappa Peter

Jag tycker verkligen inte att vi ska hurra för FBK, det enda vi an göra är att säga grattis....

Nu sitter jag hemma hos Tobias och har nyss kommit hem från skolan, kollar på sjukhuset. Spännande faktiskt. Har funderingar på att utbilda mig till barnmorska eller sköterska. Det vore spännande=) Vi fr väll se....

Puss så länge

Sedär!!!

DÅ VAR DET MÅNDAG IGEN OCH JAG SITTER VID DATORN.... Det händer ju inte ofta menar jag...

Snart ska jag och träffa min älskling Tobias som har köpt nya fotbollsskor....
Hade så bra sålänge
tack Roger Kihlander för den fina kommntaren haha

Tjena!

ja då var det Torsdag morgon igen och jag sitter på datalektionen, idag har jag faktiskt varit riktigt flitig. Jag har grejjat både det ena och det andra.

Stackars Tobias, jag tvingade upp honom imorse så han kunde köra mig. Snäll som han är så gjorde han det direkt. Han ville snooza till kvart över sa han och när klockan slog kvart över flög han upp ur sängen....
Idag slutar skolan tidigt redan 11.40 så jag tänkte att jag skulle ringa och fjäska för mamma om skjuts hem.
Sen blir det träning både innan och efter jobbet, det är ju bra när man är på plats.  Lite pump och lite crosstrainer skulle sitta fint idag och efter det så kommer Marielle och Thea hem, då blir det fix i Marres hår. Vi ska testa lite frisyrer till dopet. Det kommer nog att bli kanon bra iallafall.

Hade så bra sålänge puss Puss

bloggtorka

ja nu har det inte varit särskilt mycket bloggande på ett bra tag, eftersom att mammi har varit sjuk så har jag inte vågat mig dit...(magsjuka) därför har jag heller inte fått tummen ur äset och bloggat något.
men nu kan jag passa på lite.

Igår så va det mys hemma hos Jeppe och Louise, jag åt nästan ett helt paket brago och jag njöt i fullaste drag av varenda kaka. Tobias drog ett helt glasspaket med violsmak+ 4st arraksbollar eller något sådant.
Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt med en kopp kaffe framför en bra film kanske, jag ska höra med chefen. Men det skulle jag tro att han tycker låter som en bra idé faktiskt.
Till helgen är det spikat ett dop för lilla sötisen Thea. Då blir det kalajs med smörgåstårta och grejjer gött högtidligt;) haha.
hela förra helgen så var vi ute i stugan och grejjade med lillstugan som anna-greta och roger har smällt upp på trädgården ute på näset. Nu är golvet lagt i den och det fattas en del målning och inredning men sen är det fit for fight. Det kommer nog bli kanonbra tror jag, mysigt. Det är bra att man kan ha någonstans att förvara fyllesvinen på midsommar... eller hur Roger?
haha.


Nu är det endast 32 dagar tills skolan slutar och det löökiga strand/äta glass/ grilla varje dag livet börjar. Kan ni tro att jag längtar något otroligt. Jo då det är jämt så det räcker och blir över ska jag säga...  Jag har redan börjat det lökiga livet egentligen, det är mys mest varenda dag faktiskt. Men det är så det ska va. Har jag äntligen kanske lärt mig detta som Tobias envisades med att lära mig med när vi blev tilsammans. Jag tror att regel nr 1 var att man inte skulle träna ifall man absolut var tvungen. haha
Jaja jag tror dock att jag måste va lite seriös och skriva lite skolkarbete.

Puss och Kram Isabel

jobbigt att blogga

jag är trött vill bara ut i solen nu!!!!=)

Fy faaan!

Igår var den värsta dagen i mitt liv. Det var mammas födelsedag och min duktiga pappa hade stått i köket hela dagen och gjort en jättefin middag, klyftpotatis oxfilé med sås. Till efterrätt skulle det bli kladdkaka med klistyr jordgubbar och spritsblockchoklad. När vi hade ätit klart aten så skulle Thea få sin mat och vi skulle vänta lite med efterrätten så jag gick ner och duschade, när jag går ur duschen så hör jag att mamma frågar Tobias hur det går med honom... Jag går upp och frågar vad som har hänt. Mamma berättar då att Tobias har fått i sig spårämnen av nötter från blockchokladspritsningen på kladdkakan. (Han är dödligt allergisk mot nötter, han dör på en kvart om han inte får mediciner, adrenalinspruta) Jag får panik men försöker dölja det så mycket som möjligt. Tobias ringer till ambulansen och förklarar vad som hade hänt, de åker dirkt eftersom att Tobias går som ett prio 1 larm. Tiden går.... alldeles för fort känns det som. Vi kör ner Tobias till parkeringen och ambulansen kommer, han får spruta och tabletter. Jag åker med Tobias till näl med ambulans. Eftersom at svullnaden i halsen inte går ner så får han inhalera adrenalin och syrgas. Han får även mer medicin. Han kände sig bättre efter alla mediciner som tur är.  Men sen satt jag med honom på akuten från 18,40 till 23,45.
Så rädd som jag var igår har jag aldrig varit  hela mitt liv, tack gode gud att han överlevde.


Det är så synd om pappa också han har jätte dåligt samvete fast han inte behöver, en olycka händer så lätt!

Shoppingrunda i karlstad...

Jag hittade iallafall lite på hm, tog mig ungefär 10 minuter...

Liv vilken hjälte ändå!

Om ni inte visste detta så har jag faktiskt en förkärlek till måvakkt Henrik Lundqvist, Stefan Liv  Eddie Läck  you name it....
Okej intresseklubben antecknar typ:P

PÅSKLOV!



Kolla in mina snygga jeans=) Tack kära mamma=)

Nu ska jag och pappa fixa torsdagsmys;)

PussPuss

Of to work!

Ja nu blir det jobb några timmar fram sen är det hockey hos Jeppo skulle jag tro... får se?=)
GO HV71

PussPuss

Plugg Plugg!

Det känns so0m att allt jag skriver om i min blogg är plugg, haha kul. Jag kanske borde döpa om det till pluggblogget.:P
Vi har svenska nu och skla skriva filmanalys så vi tog oss en sväng till datasalen för att leta lite fakta och blogga lite såklart!
Jag fick tillbaka min uppsats igår och jag fick MVG Yes! det kändes faktiskt väldigt bra....
På torsdag kommer min lilla Thea för att fira Påsk det blir även Påskparad med Oscar och Albin. Jag är så nöjd att jga ska gå den, första gången på typ 10 år:P Det är nog första gången över huvud taget för Tobias, men hur som helst det ska bli jääävligt roligt!=)



Puss sålänge=)

Skola....

Nu är jag påvg till skolan, blir en ganska chill dag ändå. Slutar 10 i två och sista timmen är matte. Gött mos!
Tobas har blivit sjuk, stackars liten...:P han är ju faktisktdödssjuk..;)
Hade så bra sålänge puss=)

Plugg Plugg Plugg!

Fy fan rent ut sagt, fy fa va jobbigt! Det är ju inte direkt en grejj jag har att göra precis!
Min hy har verkligen expolderat och det är pga all stress och oro över allt som jag egentligen inte behöver oroa mig för!
Ja det får bli en motivationsbild!

Även de snyggaste har sina dagar, ingen nyhet direkt men lite skönt att veta ändå.....;)

Hemma!

Gud va mycket lättare allting är när solen tittar fram ch när det börjar torka upp på vägarna helt underbart verkligen!=)
Nu ska jag kommer Tobias snart hit så det blir nog en kaffe innan jag börjar jobbet=) Tänkte att jag skulle börja blogga på hans dator så jag kan ta lite webcamerabilder och lägga upp på bloggen:) Tänkte även att jag skulle börja lägga upp lite motivationsbilder i inläggen=) En liten powerboooost!
Min nya atityd är mer: Fuck you I´m Isabel Lindberg istället för borde jag va mer som henne?

Härligt!

Nu är våren äntligen här och det är ju så jävla underbart så det är inte sant. Synd bara att det blåser så fruktansvärt!
I helgen blev det avskedsfest för Victor som åkte hem till Norr igen, jag och Tobias kom hem vid 7 tiden på morgonen efter att ha härjat vilt hemma hos fam Marklund. Ojoj va trevligt! På påsklovet har vi tänkt oss upp till dem och checka läget lite högre upp, längtar faktiskt. Det kommer nog att bli dundertrevligt. Idag var jag på vårdcentralen en sväng och sen drog jag till Louise på salongen och hämtade lite grejjer. Det blev lite film igår hos Jeppo och Louise också, Death Race. Väldigt cool actionfilm, sevärd. Till det klämde jag ett paket Tom and Jerry kex som är min nya drog. Jag hade körsbärstomater ett tag men nu är det tom and jerry kex. Men det är ju så sjukt gott, men det är bara det att jag blir så otroligt mätt att jag nästan spyr efteråt.
Men nu ska jag återgå till geografin och sara som sitter och väntar opå mig(hon luktar tuggumi)=)



Puss

Tjena!

nu sitter jag och Tobias hemma hos maja och kolon och kollar hockeyn, egentligen borde vi va ute när det äör så fint väder men men.

jag skriver mer sen när vi har kommit hem...

Underbara Fredag!

Härligt att det är helg igen , tack und lov! Ikväll är det lite avskedskalas för victor som åker tillbaka till Norr redan imorgon. Sad... Men det går ju att hälsa på ändå.
Jag var och hälsade på min släkting Lilly idag också, vi tog en kaffe och en liten kaka och tjatade lite. Väldigt trevligt. Jag får så dåligt samvete för att jag inte hälsar på henne så ofta som jag borde. Uch. Men nu ska det bli skärpning.
man får ta vara på de släktingar som man har i livet.

Nu sitter jag hos Louise och Tobias är påväg hit, sen blir det nog Coop för lite mellanmål eller något. Jag känner att jag bara vill va ute i solen hela dagen idag. Så idag blir det minsann ingen bilåkning.

Ge mig Ge mig Ge mig

Ja man önskar sig alltd det man inte har så är det bara jag har ett x antal saker på minlista, tänkte att jag skulle publicera dem.
  1. Sommar (fast nu ska man inte klaga när solen skiner)
  2. Jeans shorts ( ljusa slitna)
  3. Lägenhet
  4. En brun bikini med ringar i sidorna.
  5. En ny garderob (kläder alltså)
  6. Fritidskort (så jag kan hälsa på The i götete hela tiden)
  7. Ny converse.
  8. En starkare kropp. ( Är lite klen säger dom)
  9. En bränna (sådär fint gyllenbrun)
  10. En ny mobil
  11. Angelina Jolies läppar (eller varför inte hela ansiktet.)


Skola

Nu sitter jag på datalektionen och slappar. Jobbar så otroligt hårt med att bli klar med allt så jag va tvungen att ta en lite paus.
Idag fyller Sara 17 så grattis till henne!!! Fika med Julia sen också.

Jag förstår inte att jag bara blir kärare och kärare och kärare för varje dag som går! Älskar verkligen min Tobias no matter what!
Snart har vi varit ihop i ett helt år, helt sjukt! Jag är jätte lycklig!=)
puss puss x 1000000000
P.s Tobias om du läser detta så förlåt för att jag väckte dig imorse, va bara lite gosesjuk. :)

påväg

Ja nu ska jag aldelles strax åka till skolan och det är ju den värsta dagen på hela veckan. Men det finns ju kaffe....
Hade bra länge...

RSS 2.0