tröttsamt

Ja nu har jag nyss kommit hem från jobbet, jag älskar verkligen mitt jobb och jag vill vara så duktig och noggran som möjligt men detta tar såklart på krafterna så jag är lite halvtrött när jag kommer hem. Men jag och Tobias ska ta en kopp kaffe nu så nu är jag snart pigg igen.
Imorgon har jag muntlig redovisning på samhällskunskapen,  det kommer att handla om Tanzania. Tror det kan bli en superbra redovisning. Önskar dock att det var 34 timmar på ett dygn. Egentligen har jag inte tid att blogga nu....


Puss

Tjabba alla glada läsare.

Nu sitter jag och tar en kaffe med lilla söta Julia. Lyssnar såklart på broken strings så otroligt bra låt...=)
Men nu ska jag dra till jobbet och julia ska följa mig...

...

Nu har vi nyss kommit hem från kalaset hos Felix, det var jättetrevligt såklart. Alla söta barn var på plats.
Ikväll så blir det förmodligen söndagsfilm med Herr och fru Marklund, mys pys. Börjar bli lite av en tradition:)
Wipeout också så klart för det är ju så roligt att hälften vore nog.



Have a nice day=)

Kalas hos Felix

Ja det ska det snart bli, den lille sötnosen=)
Jag och pappa har nyss varit och kollat på när Tobias spelade fotboll, hehe ja det var kul....
Men nu blir det en snabbdusch sen kalajs=D

Heja Magnus=)

Han är ju så grym denne Magnus Samuelsson=) Biff som en björn men graciös som en ballerina, vilken karl!
Jag är verkligen nöjd med att han vann, jag var faktiskt så seriös att jag röstade på honom och jag är helt övertygad om att det var min röst som avgjorde det hela....
Vilken kille, verkligen värdig vinnare alltså!

Jag saknar min favoritkille just nu , min alldeles underbara Tobias. Han är verkligen bäst till och med Brad Pitt blir en blek fjant om man jämför med Tobias. Överdrev jag nu eller? I mina ögon är det sanningen och det är helt okej att överdriva när man är så kär som jag är!


Hej då och trevlig kväll:)
Puss

1700-1800-talet??

Ja vad ska jag skriva om det? Hmm detta är sååå typiskt okej det ska vara inne om 2,5 vecka but still.
Idag ska jag vara hemma och mysa med familjen hela kvällen, och framför allt ska jag se när Magnus vinner Let´s dance:) Thea och Marielle är hemma nu så det blir mys pys:) Kanske lite tacos vem vet? Tobias kommer och hämtar mig efter skolan idag jag slutar ett för v¨åran Geografi är inställd. Gött att komma hem extra tidigt på fredagar.=)


På Samhällskunskapen såg vi en film om fattigdom i afrika, främsta fokus var vad Globaliseringen kan göra för Afrika.
Filmen var så otroligt känslosam och jag kände ett sånt enormt medlidande med alla människor. Den var inspelade i Malawi ett av världens fattigaste land trots att de aldrig har varit i krig. Man tänker alldeles för sällan på hur dåligt människor i andra länder har det främst i U-länder. Min kusin jobbade som missionär i Tanzania i några månader och det är definitivt något som jag skulle kunna tänka mig att göra, även adoption. Bara att få känna att man har hjälp de som har det sämre. Det kanske låter som jag satsar på Fröken Sverige nästa år men så är det inte.
Men som tur va kunde jag ringa Tobias efter jag hade sett filmen, så han fick trösta mig lite...

Tänk vad bra man har det egentligen....

Skola

Japp nu är det datakunskap, jag känner verkligen att jag borde vara mer aktiv än jag är. Men det är så svårt när man inte fattar något.... Jag kan blogga det räcker.
Igår vann Fbk och det är jag faktiskt glad över för då slapp Tobias åka dit, vi ska nämligen gå till MCD idag och pumpa lite. Jag tycker att han borde skaffa årskort där, han måste ju bli stark inför fotbollssäsongen.
Idag kommer lilla Thea hem också, min lilla fisetjej. Det ska bli så kul verkligen. Hon har säker blivit jätte jätte stor den lilla busen. Jag drömde om henne inatt, att marielle sa att hon är omöjlig att väcka och bara för det så gick vi och väckte alla andra bebisar i kvarteret. Ofta? Haha min sjuka drömmer upphör aldrig verkar det som.
Det spelas lugna favoriter i datasalen idag, men känner sig väldigt harmonisk.... och kär:P på tal om det igår hade jag och Tobias varit i hop i hela 10 månader=) Känns verkligen som det var igår när han kom med ett fång rosor med ett kort i som det stog "till min älskling" på. Det var verkligen urgulligt.


Men nu måste jag vara lite flitig på lektionen, hoppas allt rockar och röjjer med er!
Puss Puss

Kvällsmacka,

ja det ska bli gottt efter en lååång dag som denna:)

trött och sliten!

Men ser fram emot träning senare. I lördas var vi på fbk och det gick ju väldigt bra för dom såklart!  men men sålänge dom ite vinner sm-guld så är jag nöjd:)
Idag blir det lite body Pump hade jag tänkt klockan 17.00. Det var längesen nu...
hehe
Hade så bra nu

Sara är en riktig jääsare:)

Ja hon är så go så det är inte klokt! hehe
Idag slutade jag vid två tiden och då drog jag och sara ner till stan och gjorde åmål:) Hehe...
Otroligt intressant! Ikväll bir det nog Let´s dance och en liten tacobuffé kanske, inget seriöst iallafall.
Men nu måste jag dra en sväng Puss!

Kort dag idag.

Hej jag slutade klockan 10.00 idag. Gött som bara den. Sitter i solväggen nu och myser hur skönt som helst!

Gud va skönt det är att hon är hemma!:)

Trött!

Nu sitter jag här hemma med nästan alla familjemedlemmar nära mig, den enda som saknas är Marielle! Det är skönt att lilla ella är hemma igen. Hon är så otroligt trött, så hon orkar nästa inte stå på benen stackare. Men hon är hemma hos sin familj iallafall.
Idag har jag tränat 30 min på crosstrainer´n sen efter det var jag verkligen helt helt slut, gud jag är så otränad verkligen! Men jag tänkte att pappa skulle få fixa min cykel någon dag så jag kan börja trycka inlite daglig motion utöver den jag får när jag är på gymmet!
Som ni kanske vet så är jag ett bif fan of Angelina Jolie och jag hittade en jätte cool bild på henne som jag tänkte lägga upp som en liten häftig motivationsbild.

Visst är det Coolt att hon har så maskulina roller oftast och ändå så är hon så vacker och feminin!

Hade så bra nu ska jag gå ner och sova Med min änglskling Tobias!

Träna!?

Japp jag funderar på att dra på mig träningskläderna och gå bort till MCD:) Snart sommar så:D jag längtar!
Sen blir det jobb till sju:) Hörs säkert då!

nyvaket...

Har alldeles nyss vaknat efter en väldigt jobbig natt. Först så sov jag med Alexandra i min säng men jag kunde inte sova då så jag gick upp till Tobias som satt och grejjade med datorn på övervåningen, då la jag mig i soffan där uppe men mörkrädd som jag är så vågade jag inte ligga kvar så jag smög ner till Tobias som låg i en liten soffa därnere, han sa at jag sule krypa ner hos han, men det slutade med att han fick gå upp för det var så trångt. När klockan var typ 7 så pallade nte min rygg mer så jag var tvungen att lägga mig i mammas och pappas säng för då hade pappa åkt till jobbet och när mamma gick upp så sa hon till Tobias att han kunde lägga sig nere hos mig! Allt detta för at Alexandra skulle sova gottt! Snacka om gästvänlighet!
Veterenären ringde och sa att vi kunde hämta Ella klockan tre idag! Operationen har gått bra!

Syster!

Go Mando Diao! Sjukt bra. Nu är min syster här och ska sova hos oss gud va myyys pyys, Men nu ska jga dra och köpa lite grejjer!
Hade bra sålänge:)

Måndag

Skönt att den här dagen redan är gjord, vi slapp de två sista lektionerna för våra lärare var borta. Men det var ju ingen som blev direkt ledsen för det!
Åh det är så fruktansvärt hemskt Leksand spelade mot Rögle härom dagen närAntti-Jussi Niemi  blev svårt skadad även min absoluta favoritspelare Janne Huokko  fick sig en smäll fast inte ens i närheten av vad Niemi fick.
Röglejävlarna vann med 4-2. Det verkar som att Lif har den absoluta oturen nu, Förlust mot södertelge med 3-2 då södertelges ena mål gjordes när det var offside. Suck Suck Suck.
Stackars Niemi....


Kan det va en vecka sen?

Ja så länge är det nog sen sist, nu sitter jag iallfall i mitt rum och det är typ 1000 grader här inne och då får jag verkligen så jävla stora ådror på armarna, skitfult för övrigt... Men men....
Skulle bara skriva några rader här för att försäkra er om att jag inte har dött typ:)

PussPuss

Slitet

Idag är jag jättetrött, det var nämligen födelsedagsmiddag hos Fredrika igår. Jätte trevligt och otroligt god mat.
Jag tog inte så mycket kort men Antonia agerade fotograf med sin dundercamera, så när jag får bilderna av henne så ska jag lägga upp dem.
Jag tvingade Tobias att vara Taxi igår, så han kom och hämtade mig vid halv ett tiden. Men roligt var det verkligen!
Tack så mycket Fredrika.
Här kommer de få bilderna som jag tog igår.


Noll motivation

Min sista dag att plugga nu och här sitter jag framför datorn.... Men jag ska iallfall ut och söka sommarjobb nu. Jag måste verkligen fixa det här. Saknar Thea så otroligt mycket, så bilder på min systers blogg när hon skrattar:) Åhh min lilla ängel.
De kanske kommer hit någon gång vem vet? Annars så får man ta taget dit, de är ju lättare för oss som inte har småbarn.

Datakunskap

Yes det har jag nu, väldigt kul vettu:) Hade jag inte varit så otroligt dålig på datorer så kanske det hade varit ännu roligare.
Sen blir det fikaplugg på Xo!!
PussPuss
P.S kul att ni gillade håret:)

Blond

Yes nu är jag blond igen och det känns väldigt väldigt bra. Emma på KAJ gjorde ett fantastiskt jobb. Det blev jätte jätte fint tycker jag.
VAd tycker ni?
Jag är iallafall väldigt nöjd.
Jag hittade gamla bilder på mig sälv när jag var liten, för jag och mamma hade nämligen lite korttittning över en kopp kaffe.

Är jag lik mig??

Men nu blir det skolarbete!

PussPuss

aj aj aj.

Nu ligger jag och kollar på sällskapsresan, väldigt väldigt kul. Mina tänder gör dunderont verkligen, eftersom att jag spände tandställningen igår så flyttar dom sig så mycket nu. Har inte kunnat sova en blund inatt.
Idag ska jag göra blonda slingor faktiskt, hoppas det blir bra. Det är ju lika bra att börja i tid ifall man vill bli blond till sommaren. Tänkte att jag skulle börja med min filmanalys/jämförelse idag och imorgon måste jag verkligen börja läsa inför proven...
Jag saknar min Tobias som är på jobbet, han knockade mig imorse när vi skulle gå upp. Haha han drig sin armbåge i mitt huvud. skämt och sido, skämt och sido nu är det dags förplugg!


hade bra pusspusshej

.......

Nu ligger jag i min säng och tar det lugnt, borde egentligen skriva solarbete men jag tänkte göa det imorgon. Då måste det bli ordning.
  1.   Bokredovisning
  2.   Filmanalys/jämförelse.
  3.   Loggbok
  4.   Prov 6/3 geografi
  5.   Skriftlig redovisning 6/3.
Nu känner jag hur ångesten bara växer och växer, men när det blir så brukar jag ta en fika med mig själv på Xo och få klart en del över några koppar té. Min koncentrationsförmåga blir hundra ggr bättre när jag inte är hemma, för jag vill göra 1000 miljarder andra saker då.

Nu vill jag faktiskt att in Tobias ska komma hem från sin träning så vi kan se klart MiominMio, med de otroliga effekterna. Men för att vara gjort 1987 så är den faktiskt bra. Det är lite som att åka i en tidsmaskin och det roligaste av allt är att det är samma år som Tobias är född. Ganska kul att retas. t.ex tänk vad dåligt gjort den här filmen är, men det är klart det var ju sååå längesedan den gjordes. 22 år sedan liksom.
Det känns så skumt att Tobias fyller 22 år i år, jag är inte ens 18. Shit pommes! Det är inte lätt att va i hop med en gammal gubbe! hahah.


Men nu trillade Tobban in så hade bra!

PUSSPUSS

Sjuk

Det har varit lite dåligt med bloggandet på senaste men jag har vart så sjuk att jag inte har orkat. Det ärnågot virus som inte vill lämna mig. Jag har haft ont i halsen i 5 dagar nu men idag äntligen har det övergått till hosta. Så idag kan jag faktiskt äta utan att dö typ hehe. Men natten har vart väldigt hostig, så tidigt imorse fick jag gå och lägga mig i ett annat rum så att Tobias skulle kunna sova, väldigt omtänksamt av mig tycker jag.
Igår va Sara och Louise här, vi tittade på film och åt saffranskrans. Otroligt flååådigt!!!
Som vanligt blir jag jätte träningssugen när jag är sjuk, men nu får jag verkligen verkligen inte träna. Anledningen till att jag är såhär sjuk är förmodligen för att jag gick p för hårt med träningen innan jag var riktigt frisk. Men men man lär sig från sina misstag.
Nu ska jag och mamma snart iväg och spänna min tandställning egentligenorkar jag inte för att jag är svag i hela kroppen men men vi fr väll hoppas att jag klarar av det, ingen stor ansträngning att ligga i en tandläkarstol i 20 min direkt.
Jag tror att jag ska börja gymma nu framöver och shapea till mig lite inför sommaren, det är ju faktiskt snart sommar. Jag satsar som vanligt på en tight beach body. Vi får väll hoppas att jag klarar av det;) Huvudsaken är att man tycker det är kul att träna.
Men nu är det dags att åka:)
PussPuss

RSS 2.0