Även solen har sina fläckar!

nu ska jag lägga upp lite fult roliga bilder på mig och mina solstrålar till vännen, vilken strlande idé va? (fattar ni solen, solstrålar, strålande idé) haha

5 Månader!

Idag har jag och Tobias varit ihop i exakt 5 månader ( eller ja kl är ju halv ett nu men för en halvtimme sen var det 5 månader)
Känns väldigt bra måste jag säga!
Idag när vi vaknade gjorde vi frukost och lade oss i Tobias säng och kollade på Polisskolan sen låg vi där fram tills klockan blev tre eller nått för då kom Pappa och körde oss hem. Tog sedan en fik med Victor och Louise, Ziga och Petra riktigt trevligt!!! Måste säga att det är jätte kul att Ziga och Petra har,  kommit till Sverige, så otroligt trevliga människor. Efter fikan så åkte vi iallafall till Marklund där Peter och Pasi laddade upp för match imorgon i Nor! Vi tjejer och Tobias hade tänk åka och kolla på den, lite spännande att åka till andra ishallar än åmåls haha.
Känns mycket roligare att hitta på saker nu när man har lov i en vecka, lite mindre stresseigt. Fast det är rätt stressigt som det är nu iallafall med tanke på att jag har ett prov i spanska att göra på måndag kl 13.00. Japp det stämmer prov på lovet!
Var nämligen sjuk när vi skulle ha det provet och då måste man göra det på måndag. Surt sa räven, men man kan ju inte hjälpa att man är sjuk right?
På onsdag smäller det! Då blir det tandställning, Isabel goes ugly betty! Eller som mamma sa, att resten av detta året kommer gå som på räls! HA,HA schysst att jag är utmobbad redan och av min familj dessutom! Men det som inte dödar härdar!
Men nu ska jag och Tobias gå och sova, skräll vi gör inte annat än slappar och sover!
Familjen slapp!
Hade s bra så länge! Puss Puss

Hejsan!

Från det ena till det andra nu då så lagade jag och Tobias middag till mamma och pappa i fredags. ojoj vad bra det blev. Fast jag får nog erkänna att Tobias gjorde grovjobbet, jmen jag gjorde såsen och det är ingen lek ska ni veta. Hälla pulver i mjölk och röra hela tiden och sist men inte minst tillsätta smör. Rätt nöjd med mig själv:P haha
Mamma och Pappa var iallafall väldigt impade av vad vi kunde pffs.Sen tog vi en jätteskön promenad hem till Tobias.
Gulligt
Sen dagan efter så var det dags att hälsa på Marielle och Didde i göteborg. Hade verkligen saknat dom jätte mycket. Dom var helt färdiga med Theas rum, och när jag gick in där började jag på allvar fatta att det snart kommer ut en liten tjej. Har fortfarande inte fattat det helt men jag blir mer och mer laddad för att bli en supermoster.
OJOJ vad jag kommer skämma bort henne, nog tur att dom bor i göteborg annars hade nog lilla Thea fått nog av sin "supermoster" .
Här är lite bilder på Theas rum:
Theas skötbord (tänk vilken söt nakenfis det kommer ligga där snart)
och här är hennes säng!:)



Härom dagen var det dags för lte tröstfika med tjejerna, ja det blev en kaffe på xo så vi kunde sörja över alla läxor vi har.... Haha jag riktigt så farligt var det väll inte men.. Det är tur att jag har er brudar annars hade jag aldrig pallat med skolan!
Louise och Olivia
Veckans skönaste bild! Tur vi har dig Olivia, gängets clown:)
Du e inte dålig du heller Louise haha
(oj va mycket stryk ja kommer få för att jag lade upp de här bilderna moahah)

Men nu måste jag återgå till Läxorna hade så bra Puss

Tjabba!

nu sitter jag och slappar framför datorn gött gött:) Idag har jag fikat med sara och sedan bara tagit det lugnt hemma med Tobias!
Har tagit det ganska lugnt hela dagen när jag tänker efter, torsdagar är det slappaste dagen på hela veckan. Så idag på håltimman satt jag och pratade med Erik hela håltimman, väldigt trevligt.  Det va så längesen jag pratade med honom!
Erik i skolan! Olivia och Louise!
Min ängel Sara!



Lite väääl överenergisk!

Herregud! Kaffechock till nörje och tillbaka ( som sara hade sagt!) Jesus jag är så pigg fast ändå trött och slö och typ hela mitt huvud bara snurrar, så har jag jätte stora ådror på armarna och händerna!

Imorgon har vi Naturkunskaps prov yey väldigt kul!  NOT! Men jag Lojs och Olivia har suttit och läst på i 3h så jag hoppas att vi klarar oss från ig!
Jag fick tillbaka mitt historiaprov idag också, jag var verkligen hur nervös som helst, kände att jag knappt fick g faktiskt, men det fick konstigt nog VG! Så jag blev väldigt glatt överraskad!
Men det är inte slut där jag ska lämna in en skriftlig Historia uppgift på fredag och en skriftlig svenska uppgift på måndag och på tisdag har vi engelskaprov! Så man kan väll säga att kaffe är drogen för att orka!
Tobias har smittat mig med The Sims sjukan också!:) attans att jag skulle falla för det igen:P

Jag och Tobias kollade på en svinschysst rulle iförrgår också! ´The notebook hette den! Innan vi blev tillsammans pratade vi alltid på att se den men det blev aldrig av så vi kollade på den häromdagen istället. 5 månader senare haha. Snacka om att få tummen ur! Ja men filmen var iallafall hur bra som helst och det slutade med att vi låg och snyftade båda två, självklart så snyftade jag mest(som vanligt).
Mina p-piller ger mig verkligen hysteriska humörssvängningar, väldigt irriterande! Fast det är väll mest synd om stackars Tobias och alla andra som lever tätt inpå mig! FÖRLÅT till alla er!

Sen blir jag nästan alltid deppig på hösten när man vet att skolan drar igång och man har en låååång vinter framför sig!
Men denna vintern kommer att bli annorlunda för jag kommer ha en  systerdotter+ att jag har världens underbaraste pojkvän som betyder allt för mig! Är så kär!
Jag och min älskling!

men nu måste jag läsa lite mer naturkunskap
God natt Puss


Hejsan Hejsan!

Hur är läget idag, jo det är bara bra här!:) Sitter i skolan det är ju pisstråkigt men... så är det. På onsdagar har vi 6 lektioner fyyy så otroligt segt.. Men jag Lojs och Olivia ska ta en fika sen och fira att det bara är 35v kvar till sommarlov 1,5 veckor kvar till novenmberlov och 9 veckor  till Jullov! Yey!;)'
Igår va Sara hos mig och "pluggade järnet" NOT. blev mest en massa tjat och skratt som vanligt!
Min pojkvän har numera får dille på The sims som jag spelade mycket när jag va tio! haha. Han hade byggt ett jättesnyggt hus till våran familj, lite kul faktiskt:)
Snart moster nu också herregud!!!!!
Men nu måste jag verkligen skriva lite här på vårat svenska arbete! BLÄÄÄ! fast vi har en bra lärare så det är rätt kul ändå.
Tobias och mamma jag tar en fika med brudarna efter skolan idag är på xo!
Hade så bra
Puss Puss

Tjäna

nu sitterjag och brudarna hemma hos Lojs, skulle egentligen ha gympa men det blev ett litet missförstånd så vi var på fel plats.
Hade så bra sålänge:)

tjabba¨!

Nu sitter jag ock tobias med varsin dator en meter ifrån varandra i mitt kök, otroligt socialt.

Sen blir det innebandy i a-hallen, för Tobbe ska spela. Ska bli kul att se hur de går:P hahaha

det blir nog lite blogg ikväll med, närjag har något att skriva om.


Min Älskling:)

Äntligen.

Nu funkar äntligen mitt internet, tack und lov!
Just nu sitter jag och väntar på att min käre pojkvän ska komma hem, han har nämligen agerat taxi åt mamma och pappa och några polare till dom när dom skulle på cowboy fest(shit va konstig den meningen blev , aja skitsam)
Det käns som jag har en hel del att ta igen vad det gäller bloggandet men jag ska göra ett tappert försök med både bilder och text, men vi kan ju iallafall börja med lite bilder:)
Jag har ju gått och blivit brunett nu också, måste nog säga att blondiner har roligare, eler ja man har ju något att skylla på om man mot all förmodan skulle säga något korkat vilket inte händer mig så ofta;) (eller?)
Syrran är numera "högmedbarn" så om två och en halv vecka kommer det titta ut en liten flicka ( Thea) man kan säga att jag längtar så jag nästan dööööör! Tänk va dyrt det ska bli med alla tågresor, men det är det verkligen värt!
Pappa som cowboyMamma hade pappa på ryggen lite kul, min idé också:)
Jag ska ju såklart INTE va sämre så jag fick ju testa jag med, Jag är ganska självupptagen också, men va fan det står jag för hahaah
crazy men jag tänkte att nu kunde jämföra dom två bilderna när jag har mörkt hår med en där jag har ljust.
Haha vilken rolig bild, aja första bästa,
Vad är nu bäst?

Nu snart!

Yes nu fungerar äntligen vårat internet! Så i eftermiddag kommer det att komma bilder på det senaste!:)

Hej Hej

tyvärr så har vårat internet pajjat så jag kan tyvärr inte blogga så mkt nu.
Puss och kram

RSS 2.0