Regn....

Fy villket trist väder men hela helgen ska ju bli fin som tur är.
Imorgon kommer lilla Thea på besök över helgen. Längtar så efter den lilla tjejen.


.....

Bloggtorkan är rätt rejäl nuförtiden. Jag har inte tid het enkel men jag gör ett försök nu när jg har lite tid.
Igår firade jag och Tobias 1årsdag, det var mysigt, väldigt mysigt.
Vi gjorde egentligen inget speciellt men det var en bra dag, solen sken och det var varmt. Så det blev lite promenad och en sväng till Mo med Håkan och Milla. Romantiskt haha... Vi skulle fixa lite reservdelar till tobbes bil pfffs!
Men när vi kom hem lagade vi lite mat och sådär.
När vi hade gått och lagt oss så masserade Tobias min rygg och det behövdes för den är skrot nu för tiden.


Idag har jag fixat en hel del faktiskt. Varit hos Doktorn gjrt klart 2 skolarbeten, nu återstår bara att plugga inför Eu-provet sm vi har imorgon. Ganska jobbigt faktiskt men det känns skönt att jag har betat av iallafall 2 saker.

Till helgen kommer lilla Thea tillbaka och firar mors dag. Det är tur för jag saknar henne så oroligt. Min lilla ängel. Som ALLTIS skrattar. Vi börjar fundera på om hon inte kan gråta och va ledsen hon kanske inte vet hur man gör...

                            
Vilken jävla bildserie


men nu ska jag fortsätta min soffgäsning(?)




Om ni undrara varför det dyker upp lite stavfel då och då så beror det inte så mycket på mig utan faktiskt mitt URkassa tangentbord

Didde!

Nu ska jag skriva något som didde inte ska störa sig på;) haha didrik nu fick jag allt inside info:)
Vad vill du höra?

inte igen?

Jag har drabbats av något konstigt symtom som får mig jätteyr, ont i ena örat och ont i hårbotten på samma sida jag har även fått en kula på kinden på samma sid. Fy. Jag fick ju något liknande i sommras fast då blev jag helt förlamad i ena halvan av ansiktet! Det trodde läkarna berodde på stress. Det faktum att jag är ganska stressad över allt skolarbete som ska göras så misstänker jag att det är något liknande på g. Men jag var allafall hemma från skolan idag och bara tog det lugnt, mamma gav mig taktil masage och så tänkte jag att jag skulle låna Anna-Greta och rogers spikmatta när vi kommer hem dit. Dom säger ju att det ska funka mot allt så jag hoppas att det kan släppa lite på all stressskit som finns i kroppen. Hoppas iallafall.
På måndag har jag och Tobias varit ihop i ett helt år SHIT POMMES! Då blir det fira i helgen det ska gudarna veta! Haha släktkalas ska det bli... Ne då skojjar bara. Men vem vet det kanske blir en grillfest hos min käre farbror någon dag framöver.

in träning numera är obefintlig men det är ju absolut inget att ens tänka på ifall jag börjar dra på mig något som har med stress att göra. Visserligen så blir man lugn när man tränar men ifall det är någon sjukdom på g så är det inte värt att bryta ner kroppen.

Men nu är det dags att åka hem till svärmor och svärfar!


Städ!

Nu har jag plockat undan lite på rummet, måste hållas efter. Vi städade ur garderoben igår, blev bättre med plats för både mig och Tobias och det är ju bra eftersom att vi alltid bor tillsammans.

Snart blir det jobb jobb=)


Snart kommer denna lilla tjejen hem igen!
Saknar henne så!!!!=)

Give me a break!

Shit pommes asså!
Nu sitter jag hemma hos Tobias och läser lite bloggar samtidigt som han spelar Fifa, när ska jag bli insatt i det där.
Har håltimma idag för min spanskalärare är i Spanien, men det är bara att plugga plugga plugga varje ledig timma man har.
Idag blir det lite jobb på MCD sen känner jag att det vore roligt att träna lite,gymma eller springa lite, kanske lite crosstrainer. Börjar ju bli tider för bikini snart och då är det schysst om man har taightat till kroppen lite extra.

Igår var jag och min goa Julia ute och tog en promenad, hon är ju så rolig. Hon och hennes Karl passar ju så bra ihop och det märks verkligen att det är så rätt! Kul Kul:)


Men men nu när jag kommer tillbaka till skolan så har jag geografi vilket jag tycker är fett intressant ett ämne som tar upp allt mellan himmel och jord ( lite vitsigt) plus att allt som har med miljön och jorden att göra är väldigt aktuellt nu.

Jag saknar min lilla Louise Larsson, måste träffa henne snart, ta en nintendokväll eller något. Det skulle verkligen sitta så fint!

från det ena till det sndra så känenr jag att jag inte alls är nöjd med den som vann eurovision. Norge! Nee det är jag inte alls nöjd med. Fast det gick ju inte så bra för Sverige vilket jag förstår. Jag gillade faktiskt Sveriges låt och så men bara den inspelade versonen. Men men så är det, norrmännen får väll gotta sig ett år och bli sist i 20 följande år. Moahaha!

Såhär såg vi ut på påskparaden=)

Jag och min mamma

Min snygging

ehh?

Puss

Och lilla Ella

Jaha ja

MM nu har jag nyss skrivit klart ett arbete, vi har tvättat Tobias bil och käkat Pizza. Men nu är det nog dags att börja äta lite bra mat. Långsamma kolhydrater mycket grönsaker och protein i massor. Känner att jag blir å himmelens slö av all skräp mat men nu får det bli ordning på torpet=)



Men nu blir det sov .

Skola och sol ute.

Det känns rätt så onödigt att sitta inne vid datorn och göra skolarbete när det är så fint väder ute men men. När jag kommer hem ska iallafall jag och Tobias köpa glass och åka till något mysigt ställe och äta den.
Igår så hyittade vi på massa olika aktiviteter så som kubb, boule, golf och filmhyrning+godisätning! Det var mysigt väldigt mysigt. Vi hyrde disaster movie. Ganska kass om jag får säga det själv. Jag ville hellre se Twilight. Han som spelar huvudrollen är ju faktiskt lite lik min älskling, fast Tobias är ju såklart mycket mycket mycket snyggare och sötare!=)



Men nu får det bli lite skolarbete! Puss hej!

hockey!

Pizzan är slut och jag är mätt som gris! Men det är gött=D
Idag har jag och Tobias bara myst med "Svärdet i stenen" och en påse candy, hur gött kan det bli.
På lördag är det inplanerat en sväng till Karlstad, middag och bio.
Kanske hälsar på syrran en sväng vi får se vi får se, men åker man tidigt på lördagen så hinns det nog med en lite kaffe eller dylikt!=)

Jag SAKNAR verkligen min lilla Thea, hon är verkligen min största ögonsten någonsin!
Fast det är ju Tobias också fast på ett annat sätt liksom...



Thea Olivia Ödman Lindberg


"Så kom du då till oss du älskade barn,
och grep våra hjärtan med kraft.
Med ens fick allting mera mening,
långt mer än det någonsin haft.

Du ler så du strålar,din själ lyser klar,
Du fångar all ömhet omkring,
små fötter och fingrar, din hud och din doft
så underbart skapat allting.

Ditt liv skall vi följa och finnas för dig
och dela din glädje och sorg.
När skuggorna hotar ditt solsken,
så är vi din tryggade borg.

Idag vill vi visa för vänner och släkt,
den gåva vi fått att bevara;
Ett barn att få älska och skydda från ont,
en lycka för stor att förklara."

Jessica Marie Nilsson



Jag älskar dig lilla Thea!

Funny pics!

Ibland när jag och Tobias inte har något bätte för oss så tar vi massa roliga kort på webcamen=)
Här är några av dem.







Här kommer även en bild på min nya hårfärg!

Sex and the city!

Kollar jag på just nu, har nyss kommit hem från fotbollstittande....

Jag tränade förut, Body Step blev det. riktigt kul men också väldigt jobbigt. Efter det tog jgag mig en promenad till Kihlanders där vi numera bor. Louise och gänget var här så det blev lite prat och lite kaffe. Mysigt mysigt.

jag satt nästan hela dagen idag och gjorde klart inför en muntlig redovisning som jag har imorgon. Hoppas att det kommer att gå bra. Skitsam om det inte gör det!

Puss och godnatt!

SOM EN DRÖM!

Ja så är det nu när vädret är fint och allt bara är steeek!
Idag blir det nog bara att chilla, skippar skolan imorgon för våra lektioner är inställda! Väldigt skönt!!!
Men nu ska jag ut i solen=)

Slitet idag!

Ja idag är vi inte särskilt pigga direkt men faktiskt inte helt döda heller. Det var ju grillfest här igår med massa folk. Blev ganska sent och jag vaknade klockan 8 av att jag höll på att inte få luft, tror att det kan va pollenallergi. Så jag fick springa upp och försöka leta fram nässpray.. Då kunde jag somna om lite till till det var dags för nästa grejj att vakna för. TÖRSTEN jag va nog gött uttorkad så jag sprang upp och drack typ 1,5 liter mjölk. Och det var som att spotta en törstig häst i halsen... Mmm så kan det va.... Men kul hade vi!



Yes äntligen!

Ja ikväll blir det nog mysigt värre, ska nämligen hem till Maja och Kolon och grilla. Fu 17 va mysigt!

Blir nog några glas vin bra musik och god mat!!! Tobias är för tillfället och spelar match i sörmån eller va det hette! Geografi är inte mitt starka ämne direkt. Men men...

Igår va jag och grillade med brudarna hemma hos Hajir. Jätte mysigt verkligen lite kallt bara men det gick över när jag kom hem till Tobias och fick lägga mig i en varm säng! Med en varm Tobias, han är typ alltis 100 grder även om det är 20- grader. Konstigt! I antar he´s hot!;) Med lite swenglish!

Men nu ska jag och pappsen ut och övningsköra och lyssa på Han är min med Linda bengtzing!


Åh vist är den här bilden så mysig:P Kärt värre!


Over and Out!

Lugnt

Nu sitter vi här efter en god grillmiddag med grillat mm, otroligt yckad kväl. Dessvärre blev det ingen brasa för oss idag men men det blev jätte trevligt ändå

Men nu är det dags för mera mys!


PussPuss

RSS 2.0