Söndag!

Japp det var den helgen det, fredag va det mys hemma hos Louise e och på lördag n kanontrevlig middag hos helena onsjö och idag har det varit tössecup och hockeymatch! Det har gått i ett kör.
På Onsdag kommer min lilla Theaflicka och ska bo här med sin mamma:) Åhh jag längatr jättemycket efter dom båda.

Nu ska jag och Tobias mysa med lite godis och en bra film , kanske lite tända ljus också , aldrig fel...

Målade Tobias ena öga, tänk att ha dom ögonfransarna!! Eller varför inte ögonen.
8 månader idag då:) Tänk vad tiden går!!!

På väg till skolan!

Fyy matteprov idag som jag inte kan för fem öre typ.... jaja inte mkt att göra! tror inte att det är så svårt iallafall. Hoppas.

Igår blev det träing Body Step och Body Balance. Otroligt skönt!!!! Tobias kom och hämtade mig efter träningen, alltid skönt att slippa gå i detta sktvädret. När vi kom hem lagade vi mat med pappa och sen va det film som gällde. Som vanligt så somnar ju jag alltid efter 10 minuter, men vi får göra ett nytt försök att se klart den. Den verkade väldigt rolig, Step brothers hette den. Men Will Ferrell,Tobias favoskådis.
.
Senare idag blir det nog en fika med girlsen, vi brukar alltid fira att halva veckan har gått och att det bara är två lökiga dagar kvar i skolan!  Onsdag är dock det jobbigaste dagen utav ALLA! Vi har typ 6 lektioner med fem minuters rast emellan. Så jag känner mig inte särskilt taggad precis!

Nu börjar sakna min Thea riktigt mycket, hoppas dom kommer och hälsar på snart igen!!! Man ser ju bilderna på marres blogg (mariellesmarre.blogg.se) vad stor hon har blivit, en riktig klump! Fast en väldigt söööööt klump!

Har kommit igång med min träning också riktigt rejält, tränar varje dag!!! Å det är sååå kul! Ikväll blir det aerobics!!:)

MEn nu ska jag dra till skolan!

Hade så bra Puss Puss

Ångest

Imorgon börjar skolan fy fy fy vad jobbigt, då drara allt igång igen med inämningsuppgifter och skit. Nej det kunde gärna ha varit lov ända fram till sommarlovet haha.
Har nyss varit på vårdcentralen och fixat penicilin, gött att det är fixat. Kanske inte är så amart att träna när man går på det bara men....
Jag saknar verkligen att träna
Jag och Sara:)

Till helgen blir det lite födelsedagskalas för mig, kul att  se alla igen och särskilt lilla Theafisan.


Nepp nu ska jag ringa Julan så vi kan dra en kaffe

TRÄNINGSSUGEN

Åhh det kliar i hela kroppen , så träningssugen är jag. Jag skulle lätt vilja köra några pass på raken så jag blev av med all denna överskottsenergin. Jag är väll så träningssugen bara för att jag inte får kan jag tänka mig. Men imorgon ska jag gå till vårdcentralen och kola upp om det behövs pencilin eller om jag har lyckats att dricka bort den. Hoppas den går bort helt mirakulöst imorgon. Inte så troligt att den gör det men man kan ju alltid hoppas:)
Idag har min lilla Jullan varit här också, otroligt trevligt. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och det blev såklart lika flamsigt som det alltid blir.

Just nu sitter jag och lyssnar på lite skön musik och chillar lite medans Bias är och spear NHL med gräbbsen (dunderskönt);) haha
Disturbed- The sickness (passar mig so e sjuk)
Alexandra och hunden har också uringvägsinfektionssyndromet, attans sjukdom detta.

nepp nu ska jag se på en film med Bias:)

Pusspuss

Åhhh inte igen

Japp då var det dags igen, en ny urinvägsinfektion:) Kanonkul:) Men tranbärsjuice är det bästa botemedlet som finns tydligen, så jag pimplar och pimplar och det funkar faktiskt. Så idag har jag nog druckit 3 liter tranbärsjuice utan att överdriva.
Sitter nu och väntar på att Jvm finalen ska börja, tror den skulle börja runt halv 2, lite tidigt tyckte jag (NOT).
Jag och Tobias har varit i karlstad 5 gånger nu på 8 dagar och imorgon blir det en nionde gång då vi ska hämta booken som kommer hem från skellefteå.
Skolan börjar på torsdag och jag är inte laddad, som vanligt.... Men men första dagen kommer iallafall inte bli så jobbig, slutar nämligen 11,40. Så det blir en skön mjukstart.


Och hur ska jag kunna leva utan min lilla goooooding som har bott här nu i flera veckor med sin mamma och pappa, hon blir ju bara sötare och sötare för varje dag som går det lilla fisetjejen.

Nyårsfirandet blev ganska lyckat i år med, jag och Tobias lyckades att hinna med hela 3 ställen under kvällen.
Här kommer lite bilder från nyårsafton



Nej nu ska jag ta en kopp kaffe eller 3 så jag orkar hålla mig vaken...
Puss Puss

RSS 2.0