Myys Pyys

nu ska jag och tobias kolla på film och vi har nyss käkat kebabtallrik, hur gött som helst!!!
Min nya hårfärg och Ella
Jag och Tobias
Tobias crazy kihlander
jepson
Lööööööv!

jahapp

urinvägsinfektionen hr inte upphört, snarare blivit värre...
fyyyy jag orkar verkligen inte detta! Men ikväll spelar leksand så jag har ju något att se fram emot:)
Igår skulle jag göra kvällsmat åt mig och Tobias och precis när allt var klart så välte jag ut hela hans glas, har en bild på det. Om ni vill se hur klantig jag är:P
Tobias fick dricka oboyen från bordet istället:P
Jag satt nyss och läste min systers blogg! Mariellesmarre.blogg.se
Gud jag börjar typ fatta at de snat ska komma en liten Thea till oss allihopa. 5 November kommer hon får vi hoppas för marielles skull. Vill bara att det ska va dem 5 november nu!!!! Längtar så jag tror att jag dör. Hoppas allt är som det ska och allt går bra!:)


Inte igen!

NU ligger jag hemma i soffan och vilar, har nämligen åkt på en urinvägsinfektion till. hmm måste va nionde gången eller något. Fy jag e sååååå trött på skiten så det är inte sant!
Men nu ringde dom från vårdcentralen och gav mig en tid vid halv fyra hos doktorn, dom tyckte tydligen att jag hade haft alldeles för mycket sjukdommar under sommaren. Nu känns det som att detta måste få ett slut!
Men nu får vi hoppas att doktorn ger mig förebyggande antibiotika så jag inte får det stup i kvarten!
Tack Lojs för att du följde med mig till vårdcentralen!:)
MIn älsklingar!






Bilder

Nu har jag och tobias nyss kommit hem från robin efter lite filmkväll. Tänkte lägga upp lite bilder från helgen.
Varsågoda.
Sara då:)
Fika med tjejerna
Jag och min pappa

Victor och john
Jag och min Älskling
Snygging
Felix
1:a Alva sötnosen 2:a Jag och stella på dopet 3:a StellaGodingen


Godmorgon

nu sitter jag hemma hos tobias och väntar på att han ska duscha klart, vi har kollat på idol och slappat hela dagen så nu ska vi nog gå ut en sväng i det fina vädret.
Ska blogga mer sen så då blir det bilder från hela helgen (Stellas dop, hemma hos jepe och fika med tjejerna)
Hade så bra så länge:)

Fikelika

nu sitter jag och kollar på film med sara och louise mysigt. Förut var vi och fikade på 3d en sväng jätte mysigt verkligen men jag orkar inte blogga så mkt mer nu men det kommer lite bilder iaf:)


Vi skulle se om jag passade i mörkt hår
salta pingviner( marielle kommer säkert tänka på tabitha nu,) hahaha


Pepp-ar

Ja ni nu ligger jag i min säng och tar det bara lugnt otrligt skönt:) Men jag har fått ett lock i örat som inte går bort, tror jag har tuggat massa gum helt i onödan haha jaja straffet man får ta....
Idag har jag inte tränat alls riktig liten latfis är jag men imorgon blir det step och pump. Yey!
Gud va skönt att det är torsdag imorgon så man kan lööka sig igenom den dagen, vi har typ 3 lektioner....
men nu ska jag nog hitta på något annat hade så bra!:D


Halloj

Nu har jag nyss kommit hem från skolan, hur skönt som helst. Dagen började iallafall jättebra, Tobias väckte mig och sa att han hade gjort frukost åt mig så vi satt och tog det lugnt tilsammans innan han åkte till jobbet och jag till skolan, annars brukar det vara så att jag går upp typ kvart i åtta och springer runt i hela huset i typ halvpanik så det var skönt med en lugn morgon.
Idag ska jag träna med Helena tror jag, blir Body step och inte mer med tankte på att jag tränade 2,5h igår så blir det lagomt med en timma. Testade en ny proteindrink efter träning Myoplex tror jag den hette, gav gött bra återhämtning iaf.

Imorgon tänkte jag köra mitt gymprogram så det blir en joggingtur till dit och hem så man får lite kondis på det också.
Måste få lite mer muskler, tappade så mkt i sommras så nu måste det bli nya tag. Magrutor till beachen 09 kanske är att satsa på;) haha

Igår på Pumpen var pappa med och körde, försökte få med Tobias också men det gick inte så bra. Jag ska nog tvinga med honom någon dag och se vad han går för. Jag och pappa höll iallafall ett stadigt öga på varandra och såg till att vi utmanade oss och inte fuskade. Det är bra att ha någon med som håller koll.

Måste bertta om mitt sjuka dröm som jag hade inatt också.
Jo det var s här att min pappa jobbade som brandman i min dröm och det hade försvunnit jätte mycket människor bara helt plötsligt spårlöst och alla trodde tt det var ett sjöodjur som bodde i åmålsån, så kom min pappa hem från jobbet en dag och så sa han att han hade förlorat typ 5 arbetskompisar. Så alla var liksom tvugna att gömma sig så man inte kom bort helt spårlöst. Så jag och mamma gömde oss under sängen i vårat hus som i drömmen var baota stort.
Sen säger mamma till mig att jag måste gå och säga till klockan, så jag gick och sa till klockan.
- Klockan?!
-Ja vad är det?
-Klockan?!
-När ska jag väcka er?
-Kvart  i sju.
Det roligaste var att klockan var en människotrpfé av en tjej som tränar på gymmet. Det var alltså ett levande människohuvud på väggen, typ så man brukar sätta upp älghuvuden på väggen. Japp och när jag hade sagt till klockan sprang jag tillbaka till sängen och lade mig under den med en sladd. haha
Det kanske inte låter som en mardröm men det var det verkligen herre pommesfrites. Jag var jätterädd när jag vaknade så jag var tvungen att väcka Tobias och berätta allting, stackars mig jag gråt faktiskt haha.


Nu vill jag att Tobias kommer så jag kan ge honom 1000000 0000000 pussar och kramar hihi.

Hade bra då Puss


Tandvärk!

Fyyy så ont jag har jag vet inte vart jag ska ta vägen, kan inte äta prata eller svälja! Tror att det håller på att växa fram en visdomstand! Jag vill bara gråta men jag tror inte direkt att det skulle hjälpa. Men jag får väll ringa till tandläkaren imorgon och höra va dom kan göra åt saken!
Aj Aj Aj! Har försökt dämpa smärtan genom att kyla med is men det hjälpte typ 1 minut. Fan!

Jag har nyss varit och tränat shape och flås idag och ska iväg och träna Pump nu vid åtta, måste göra nått så jag glömmer att jag har ont! Det är så jobbigt för jag kan ju inte äta något så jag får köpa sånt där allevo gi shake för jag kan verkligen inte tugga på något och man blir ju inte direkt mätt på fil. Ett himlans elende är vad det är som mamma hade sagt.


Idag när jag var i skolan hade tydligen mamma och tobias kollat på film haha mamma och pappa känner snart honom bättre än mig men det är väll tur att dom kommer överens. Hade varit döjobbigt annars med tankte på att jag älskar honom så mkt!:) han är så söt så det finns inte när han ligger och sover i min säng innan jag går till skolan, riktig gulleplutt!

Åhhhhhh vad störande detta ÄR! Dumma tand!

Hade bra sålänge allihopa!
<-- snyggt av mig där;)


Vilken Helg.

Igår var det ljustfest i mål och tobias skulle på lagfest, så jag och Peter tog bilen en sväng och kollade på folk. Vi träffade bland annat Victor och Louise. Victor och Peter fick ta det lite lungt efter som att dom skulle spela match idag, men Lollo var i fiiiin form. Hon e ju så rolig:) Hoppas hon mår bra idag:) haha
Lite senare på kvällen så följde jag med Tobias hem och sov. Men det va iallafall  trevligt även fast den var väldigt lugnt men idag ska han spela match så jag och pappa ska dit och kolla. Det kan nog bli en ganska rolig match med tankte på att det var lagfest igår. Hade så bra Puss

Laddad inför träning

Ja nu fick man iväg till Mcd igen och förbränna lite:) Idag är det nått som hette fredags step kan nog bli kul, det är Stina som har det och det var ju ett tag sen hon var instruktör med tanke på att hon har fått barn och allt.
Skönt att det är Fredag iallafall så man kan ta det lite lugnt och slappa det är faktiskt jobbigt att gå i skolan:P

Igår kollade jag och Tobias på Braveheart men det blev som alltid att jag somnade och Tobias fick se klart den själv, stackare....
Jag har fått en ny vana nu när jag sover DÖjobbigt, jag snackar som fan i sömnen. haha
Natt till igår så hade jag sagt såhör till Tobias, typ: han slog mig på halsen och på näsan haha och inatt vaknade jag själv av att jag pratade om Lojs haha jaja kanske går över någon gång...
Ikväll kommer Didde, Marielle och Alexandra och hälsar på över helgen, kul kul kul. Nu ska vi se om kulan har växt något förmodligen så har den växt rätt rejält, mindre än två månader kvar nu!:D
Denna helgen ska bli väldigt lugn känner jag bara umgås med mina syskon som aldrig är hemma annars, ska bli otroligt skönt:)

Men nu ska jag cykla iväg till Mcd hade så bra:)



Äntligen.

Nu är snart denna veckan slut tack och lov för det! Idag efter skolan gick jag till Louise på hårdesign för att prata lite om hur vi ska färga mitt hår, vi kom fram till 3 olika färger. Det kommer bli brunt, ljusbrunt och lite av min nuvarande färg.
Jag tror verkligen att det kommer bli bra! Det är ju lite roligare att va lite mörkare under vintern också.
Igår var Ia, Felix och Stella här en sväng och hälsade på, det var inte länge sen jag såg lilla Stella men jag tycker redan hon har blivit större.
Idag blir det 2h träning Body step och Body Pump, det var ju syndardag igår ajjabajja! Godis och sockerkaka fyfyfy!
Så detta får jag förbränna idag! Men vi hörs senare puss Puss

Ojoj vilka gamla kort på mig och mina systrar haha:)

Hockeytime!

Klockan sju är det dags för hockey och det var ju verkligen ett tag sen. Det ska verkligen bli kul att se Victor och Peter spela, se om du är lika bra som dom utger sig för att va haha;)
Idag blir det ingen träning måste ju vila kroppen iallafall en dag i veckan så man inte bryter ner det, man bygger ju faktiskt i vila efter träning. Men imorgon kommer jag att köra på Med Body Step och Body Pump och på fredag ska jag testa ett nytt pass Fredags step heter det undra vad det kan va för nått kul. Det får vi se.
Till helgen kommer Marielle (Thea) och Didde för mamma hade ju lyckats glömma sin plånbok där ner hon och pappa var där och tapetserade... Men det kommer bli jätteul att träffa dom igen, var ju faktiskt två veckor sen och Marielle har förmodligen utökat sitt midjemått med några centimeter till. Gud det är inte klokt att det är mindre än 2 månader tills jag blir moster. Längtar så otroligt mycket. 
På lördag kommer det att bli dop för lilla Stella också, jag och Emil kommer att bli gudföräldrar till henne gud så kul alltså.
Just de ja Ia vore jättetrevligt om ni kom en sväng så vi kunde ta fler kort på Stellis men jag har faktiskt några till som jag kan lägga upp:)

 Stella med sin Pappa

Stellas superbrorsa Felix!

Åh vad söta ni är!
Therese och Eriks lilla söta Alva.
Kunde inte låta bli att lägga ut den här bilden på Tobias och Pappa så gulliga så:P





Skolan

Nu sitter jag ocj Lojsan i skolan väldigt segt, vi ska ha geografi snart. Men det äör ju näst sista lektionen så det går nog bra:) Ikvälkl blir det nog hockey efter lite träning, det är kul att det drar igång igen det är typ det enda roliga på vintern förutom att jag fyller år då.
Men nu måste jag dra, hörs sen
Puss Puss

Ojojoj

Mitt lya liv har börjat, eller rättare sagt jag har återupptagit mitt gamla. Jag har nämligen börjat träna igen efter en lång sommar full av pencilinkurer. Igår körde MCD igång med nya höstpass vilket innebär 17 olika pass i veckan att välja bland. Gud va kul! Jag har nyss kommit hem från ett 2 h långt träningspass då jag tränade Body Step och Body Pump.
Jättekul var det, men jag körde Body Pump igår också så jag hade lite träningsvärk, men det gick över när man blev lite varm och mjuk i kroppen.


Jag borde egentligen sitta och plugga Eng, Sv, Matte och spanska nu men jag kände att det var roligare att blogga, gud vilken fuskis jag är. men jag har hela natten på mig så... haha

Skoldagen idag var väldigt slö måste jag säga väldigt slappt fy va tråkigt.. men men så är det, det är ju tur att man har någon som livar upp stämmningen.
Nej nu blir det plugg och sen kommer väll Tobias hoppas jag , börjar sakna honom redan.


Hade så bra allihopa Puss

Ny vecka

Nu ligger jag och Louise i min säng och degar efter en fullspäckad skoldag som vi avslutade med en jätte mysig fika på café xo, otroligt mysigt asså.
Det känns helt okej att gå på Karlberg nu, först tyckte jag allt kändes ganska jobbigt och segt men nu känns det betydligt bättre. Nu har jag skaffat nya kompisar som jag trivs otroligt med Lojs är ju en av dem. Shit vilken brud, helt galen precis som mig. Vi är jättelika typ när vi pratade om helgen så nämde jag att jag hade ätit en vesuvio med sås och pommes på, sa hon att hon hade ätit exakt samma, lite kul faktiskt.
Idag har jag tänkt att jag skulle dra iväg till MCD också, det var ett tag sen med tanke på att jag var förkyld förra veckan.
Det ska bli otroligt roligt, gillar verkligen denna Body Pump realisen, bra musik och bra övningar. LÄNGTAR!
Igår kväll när jag och Tobias kom hem från Jeppe och Louise skrev vi kärleksbrev till varandra, gött töntigt men det var ju lite roligt också faktiskt. Så är det när man är barnsligt förälskad hihi;)

Här kommer lite bilder från idag:

Mina brev till Tobias

Tobias brev till mig.

Fika på xo

Louise:)

En lista till

Ålder: 16

Längd: 1,68

Vikt: ... oo vågar jag säga detta 56kg

Ögonfärg: blågrå

Favorit färg: alla jord färger

Favorit maträtt: vegitarisk sallad

Favorit TV-serie: Katie Price and Peter Andre, the next chapter

Har du någongång brutit något?: Nepp

Tatueringar: no

Piercingar: no, eller ja i öronen om det räknas

Drömresemål: Australien

Viktigast för dig: mina nära och kära

Drömyrke: något glammigt, som ger bra betalt

Längtar till: November så jag kan få en systerdotter

Röker du?: oooo no!

Favoritdryck: juice

Bästa egenskap: jag tror att jag är ganska snäll

Sämsta egenskap: rastlös

Vill du gifta dig?: Ja det är klart

Har du någongång varit förlovad?: nej det har jag inte

Favoritdjur: Hund och häst

Var det roligt att göra en lista?:  mja helt ok

Varför fortsätter du då?: Tvångstanke, kan inte sluta nu när det bara är en fråga kvar.

Vad ska du göra nu: Va social mot Tobias som förmodligen är dödstrött efter matchen.

Släktkalas!

Idag fick jag frukost på sängen av Tobias, gud va söt han är! Men tyvärr var han tvungen att åka för han skulle spela match i Mellerud. Hoppas det går bra för dom!:) Igår hade vi jättemysigt vi tog med Ella och åkte hem till Jeppe och Louise en sväng, det tyckte Ella var jättespännande.


Ella och Tobias.

När jag kom hem så var det kalas för pappa så hela tjocka Lindbergssläkten var här på fika.
Kia, Micke och Maria med barn, Bitta och Mattias, Nina, Ia och Ante med barn var här, Riktigt trevligt.
Så det var livat värre med 4 buspojkar springandes i huset.
Ia och Antes minsta bebis Stella ska döpas snart och jag blev tillfrågad att bli fadder, VILKEN ÄRA! Såklart jag ville det.
Allting blev väldigt känslosamt faktiskt, Mamma,Pappa, Ia och jag fällde några tårar. Fast jag stod väll för den värsta floden hehe. Jag blev iallafall väldigt glad!

Mitt blivande Gudbarn Stella

Kia och Albin

Lindberg



Nu måste jag nog plugga lite historia tyvärr...
Hade så bra Puss Puss

Thihi

Oj vad det har bloggats idag, men det har ju regnat och man måste ju sysselsätta sig med något.
Nu sitter jag och väntar på att Tobias ska komma så vi kan åka ner till stan och köpa lite Lördagsgodis mums, då får vi nog ta med Ella också så hon får en liten stadsragg.

Förut så kom Alexandra hit i typ 2 minuter men hon var tvunge att fortsätta hem till Karlstad. Gud vad ensam man känner sig när man inte har några syskon kvar i närheten.
Men förhoppningsvis kommer Marielle och Didde + lilla bebisen komma hit oftatare med tanke på att alla förmodligen vill träffa den lilla tjejjen

En lista ja...

Har du någon tatuering? Nej
Civilstatus? Pojkvän, Tobias
Är du kär i någon? Ja ,självklart Tobias då
Önskar du att du bodde någon annanstans? mja där ddet är varmt, men annars är Sverige helt ok.
Tänker du på självmord?  Nej Nej livet har alldeles för mycket att ge.
Tycker andra att du är attraktiv? Det hoppas jag, men smaken är som baken.
Vilken parfym använder du? D.K.N.Y
Vad är du rädd för? Ormar
Gånger ditt hjärta brustit: jo det har hänt, fast det som inte dödar, härdar.
Hjärtan brustit på grund av dej: Säkert
Gånger ditt namn varit med i tidningen: såklart när jag fyllde år;)
Vad är du allergisk mot? falska människor.
Var har du ont? ingenstans
Favoritserie? Katie Price and Peter Andre, The next chapter.
Är du glad nu? Har varit gladare
Stockholm är: Helt hysteriskt
Göteborg är: helt okej.
Ett land jag helst vill besöka: Australien
Väntar på: Att det ska bli den 5 November så jag kan få en systerdotter.
Har du funnit livets mening? Börjar göra iallafall.
Varför grät du senast? Ångest över att börja skolan.
Hur många tv-apparater finns i ditt hus? 2
Röker du? nej nej sånt äckligt
Längtar du till julen? jo men kanske inte efter snöblasket
Känner du för att döda någon nu? haha nja...
Vad har du i väskan? en svenskaok, deo, 5 läppglans.
Antal barn? 0
Vilka communities är du medlem på? efterfesten och facebook
Vad är du svag för? små barn, och fian ögon.
Vilket datum fyller du år? 14/1
Borde våldtäktsmän avrättas? Hell yeah
Har du körkort? nej
Har du någon gång skottat snö? jo min pappa har tvinget mig några gånger
Vem ringde du senast? Louise, oj vad länge vi pratade.
Har du någon gång varit medvetslös? japp
Har du gjort nåt riktigt dumt? händer dagligen tycker jag.
Har du åkt ambulans? nej
Har du gjort nåt riktigt olagligt? ja 
Har du någonsin blivit polisanmäld?  nej
Har du någonsin slagit ner någon? nej men jag har haft god lust haha
Senaste person som sov i din säng? Tobias
Senaste person som såg dig gråta? Julia, Tack gummsan du är en klippa
Senaste person som fick dig att gråta? alla läkare som har gett mig fel penselinsorter 7 ggr. suck  
Tar du droger? Nej..
Vilka kläder sover du i? trosor
Är du ett hälsofreak? ja fast ibland går det över styr. 
Vill du gifta dig? såklart,
Favoritår? 1992
Saknar du någon just nu? Ja hela min familj och julia i Italien
Senaste låt du hörde? i believe.
Snyggaste kändisen? Heath Ledger, David Beckham.
Vad vill du bli? Framgångsrik
Favoritdjur? Hund och häst 
Vad har du på dig? en Lyle and scott tröja och ett par Nudie Jeans
När var du senast utomhus och vad gjorde du då?  Jag och Tobias gick ut och gick med Ella.
Drömde du något inatt? I så fall - vilket? Att jag fick ett presentkort på stilmagasinet ( haha gött sjukt)
När skrattade du senast?  Det va nod åt Lojs i skolan.
Berätta något om dig själv som folk inte känner till: Jag äter alltid musli innan jag går till skolan.
Tycker du om att dansa? jo det är kul att släppa loss iböand
Nämn något du ångrar: Man ska inte ångra saker
Delar du en hemlighet med någon? Jajjemen
När var senast någon stötte på dig? I skolan tror jag faktiskt haha
Vilken film kan du alla replikerna till?  G.I Jane
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Charm
Nämn 3 saker du vill göra innan du dör: Få barn gifta mig och leva livet
Har du någonsin blivit kär vid första ögonkastet? Nej.
Vad är det första du lägger märkte till hos det motsatta könet?  Händer, fötter (kollar om dom är äckliga) Ögon
Favorithobby? Träna
Favoritgodis? Lakrits, Dahlblads bar
Är du för blyg för att bjuda ut någon? nja beror på
Är du romantisk?  Kan jag nog va o jag säter den sidan till.
När kysste du någon senast? Typ några timmar sen
Är du nöjd med ditt utseende? Även solen har sina fläckar
Vad ska du göra imorgon? Plugga Historia
Vilken är din högsta önskan? Att min systerdotter ska vara frisk när hon tittar ut
Vilken del hos det motsatta könet är sexigast? magen
Nämn något du tycker att du är bra på: Allt såklart;) haha
Nämn något du tycker att du är dålig på: Inget hihi
Pinsammaste du gjort? händer pinsamheter dagligen
Vem/vilka vet mest om dig? Min familj och mina kompisar
Är du bra på att måla? klarar mig
Är du morgon- eller nattmänniska? Nattmänniska helt klart

Regn....

Nu har jag nyss vart ute med lilla Ella i regnet, brrrrr. Nu är det verkligen höst.
Mamma och Pappa har åkt till Göteborg för att hjälpa marielle (mariellesmarre.blogg.se) och didde att renovera barnrummet till lilla bebisen som kommer i november. Så denna helgen är det jag och Tobias som är hundvakter.
Det hade nog bara varit jobbigt att ha med sig lilla Ella bland all färg och tapetklister.

Nej nu ska jag gå och spela xbox med Tobias

Hade bra Puss oc


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0