Chaithé är super duper gott!

Yes nu har jag Sara och Yxan varit på Kontoret och fikat en sväng, jag tog en chaithé som smakade julkryddor otroligt otroligt gott! Känner att julen kommer närmare och närmare. Det var en besvikelse att öppna dörren imorse och se slasket dock. Men jag tror fortfarande att det kommer bli en vit jul.
Men nu har jag kommit hem till familjen Kihlander och bloggar och pluggar lite, då passar ju förstås Tobias på att spela lite Nhl 09 (Nööörd) hihi. Det roligaste är att jag vinner över honom:) Det är han nog inte så nöjd med men jag kan ju inte hjälpa att jag e så grymm pffs.

Dags att köpa julklappar snart nu också.... Bra julklappstips någon? hmmm mja jag vet nog ungefär vad jag ska köpa till alla men det känns som att man köper nästan samma saker varje år, det är ju lite tråkigt...
Denna julen kommer nog att bli väldigt speciell för vi har ju en liten flicka med, lilla Thea.

Men nu måste jag ta tag i mitt plugg tyvärr (tycker inte att jag gör något annat) men hade så bra så länge!

PussPuss


Wawawooha!

Japp då har det gått ett halvår då:) hihi. Det första Tobbe sa till mig imorse var:
- Tack för att du har stått ut med mig i ett halvår...
de var lite kul tycker jag:)

Jag sa till Tobbe att jag tyckte att vi skulle ta ett bad ikväll så det blir nog de, måste plugga spanska dock... Åhh jag blir så f_cking trööööööött!!! så de e helt sick! ( ooops SORRY ) "haha"
Men vi är ju ytterligare en dag närmare jullovet och adventskalender, det är ju bra iallafall.
Allt hade varit ännu bättre ifall jag hade fått träffa lilla Thea också, men man får aldrig tid att åka dit, det är ju som sagt såå mycket i skolan.
Men lite träning hann jag ju såklart med igår iallaafall, det blev Flås och Shape väldigt kul faktiskt:) Efter det blev det lite bastu, skönt att ta det lite lugnt ibland...
Men nu m,åste jag återgå till mitt plugg men vi hörs snart igen...:)

Puss

Hello!

Bloggandet har varit väldigt väldigt dåligt nu det senaste, men det har ju vart en hel del. Jag har ju bland annat gått och blivit moster till en underbar liten tjej som heter Thea. En riktig liten gooding, har tyvärr inte varit och hälsat på henne mer än en gång, men det är väll bäst att skona henne kanske.
 
Det börjar dra ihop sig till jul också, spännande spännande. Den sista veckan har jag ängnat mig åt att längta efter julen.
Jag har bl.a gjort en nejlikaapelsin som luktar underbart och sen så har jag ju självklart käkat hundramiljoner pepparkakor(MUMS) men inte att förglömma..... ÖNSKELISTAN.
Men imorgon får jag lägga jullängtandet åt sidan och fira istället:) jag och Tobias har då varit ihop ett helt halvår, tänk va tiden går haha.
Vet inte om det kommer bli något dunderkalas direkt men lite måste man ju fira, bara för sakens skull.

i Lördags blev det en resa till Karlstad och sedan vidare till Kil. Det var nämligen syskonträff i familjen Kihlander mycket trevligt måste jag säga. Jag, Louise och Anna-Greta tog en shoppingdag i Karlstad men Fritte och frida. Grabbarna som var kvar i åmål tog sen bussen till löfbergs lila arena och såg på Färjestad- Frölunda, men efter det var det kalajs i Kil.
Det var jättemysigt, god mat och allt. Det var jättekul att träffa Tobias syster med familj, som jag inte har träffat mer än en gång.


Nu har lilla Thea reda blivit snart ett dygn gammal!

Just idag är jag såå lycklig, har snart varit moster i ett dygn....
så jag måste ju ladda upp lite funny pics såklart! Skratta och njut

hahaha

Nu har jag äntligen blivit moster!

Nu har det lilla underverket äntligen kommit till världen!

RSS 2.0