Juletider

Nu var julen över då, hemskt men sant men under den här tiden har det faktiskt hänt en hel del. Är som vanligt så lat att jag inte orkar skriva om allt men bilder kommer laddas upp men en liten text till...:)
Tvspel/Filmkväll det blev NHL och Beerfest:) kanonkul
Familjen lagar lite mat.
Jul Afton

 svärföräldrar          Hockey på juldagen      Fredrik i mål                    Jesper J i mål                 del av gänget
Julens största stjärna Thea
lika glad som sin moster;)

Bilder

Eftersom at jag är så otrloigt dålig på att blogga tänkte jag lägga upp lite bilder som faktiskt säger mer än tusen ord!
Hade så bra:)
Årets pepparkaksbak

Sötnosen!:)

Puss och kram

Fredag!

Japp nu var denna veckan också gjort, bara en vecka kvar til jullov nu! Otroligt skönt måste jag säga!
Hinner inte blogga så mkt nu men här kommer lite bilder från den sentse tiden:)
En fredagsfik fick det såklart bli!


Saknar..

Nu har min Tobias åkt till Tyskland, suck vad jobbigt. Kan ju inte ljuga och säa att jag inte är orolig. Vem vet vad som kan hända på vägen när väglaget är såhär kasst! Hoppas det går bra iallafall.
Har nyss kollat ett avsnitt av sunes jul, fruktansvärt kul:)
Lite hockey hann vi också med, Åmål mot Grums. Det var pappa jag roger(svärfar) och micke(farbror) som åkte dit. Trevligt trevligt och lite senare dök Tobias upp. Men han åkte sedan igen i slutet av tredje perioden.

Allt plugg ger mig magsår, gud ska tre år va så här kommer jag nog att döö! Sålänge lärarna funkar är det toppen, annars är det lätt att man blir stressad av alla arbeten som måste in.! Hmm mja, men man måste ta det lite med en klackspark;) och i takt med att jullovet närmar sig blir man mer och mer omotivead och jag vill helst bara ligga hemma i sängen och kolla på julkalendern och mysiga julfilmer... Men det finns det absolut inte tid för. Det högtiden som borde vara minst stressig är tyvärr den som är mest stressad och har flest måsten. Men man får ta en sak i taget och försöka ha en sådan positiv inställning till den mesta, så klarar man nog december ut:P haha oj vad dramatiskt det låt. Aja
Jag tänkte iallafall ge mig på ett pepparkaksbak och kanske även ett pepparkakshusbygge när tiden finns. Kan jag nog få med Kilen på också:P ungefär på samma sätt som jag tvingar honom att följa julkalendern lika slaviskt som mig.


Hoppas ni får en bra dag iallihopa:)

Puss och Kram

RSS 2.0