åhh

Japp då har man nyss varit i säffle med halsen då, inget fel var det. Men det konstiga är ju att jag inte kan svälja alls. hmmm virus sa de att det var fuck fuck fuck fuck fuck
SKJUT MIG typ!

Brrr

Mitt huvud värker, mina leder gör ont och hjärtat bankar jättefort+ att jag tror att jag har feber, Attans jag skulle inte ha tränat så fort efter förkyldningen. Men som tur är har man ju en väldigt omtänksam kille som göra frukost till en och stoppar om en, köper halstabletter m.m. Tur ska man ha.
Hade egentligen tänk att åka till marielle i gbg idag och häla på med det vill jag inte nu när jag är sjuk, inte så snällt att smitta ner hela familjen där.
Imorse kollade jag och Tobias på The eye, en jätteläskig rysare buuuhu. Men jag är inte så rädd av mig så.... eller?
Men vi hann inte se klart den innan jag skulle åka hem hit och han skulle trffa nötch men det får väll bli en annan dag kanske.

Men nu ska jag gå och ta en voltaren t. undra om det hjälper mot halsont? tveksamt. Men jag får boosta mig med frukt och vitaminer så blir jag nog snart fit for fight igen:)

Hade så bra PussPss

åh beslutsångenst!

Jag funderar på att börja bleka håret nu när det drar sig mot våren/sommaren. Men jag vill ju så gärna att det ska bli långt igen och det sliter ju en del när man ska bleka och hålla på. Min natyrliga hårfärg har börjat växa ut vilket jag inte är så jäkla nöjd med direkt så något måste jag göra. Jag får ta ett snack med Louise och se vad hon kan hitta på.
(Dagens I-landsproblem, vad ska Issa ha för hårfärg)
Blont                      /                    Brunt

Idag ska det bli filmkväll med Syrran och Tobias, vi tänkte slänga ihop en fruktsalladmed mycket c-vitamin så man blir frisk från alla snuva som aldrig verkar gå bort.
Idag har jag och Tobias varit och fikat på Xo, väldigt trevligt faktiskt. Men jag har varit så trött och sliten idag för mina axlar och min nacke är helt skrot, tack och lov blev det bättre sen Antonia masserade mig igår. Men det är ändå jobbigt. Tobias fixade nån kräm åt mig som skulle gå ner i muskeln och lindra smärtan och det funkande faktiskt väldigt bra.
Här är mirakelkrämen!
Nu tänke jag att jag och Alex skulle ta en sväng ut och handla, kanske en promenix. Alltid skönt!

Hade så bra=)
Puss

Alexandra

Nu har min kära syster kommit hem från långt långt borta....
Skönt att ha henne hemma faktiskt men imorgon åker hon igen, till gbg till den andra systern. Jag och Tobias kanske åker med över dagen vem vet vem vet?
Men nu ska jag och Tobias ta en sväng på stan;) haha vi ska göra stan i åmål! Very nice!:)



PussHej

Japp då va de klart;)

Japp nu har jag tränat två timmar på raken och jag är gött nöjd med att jag har gjort det. Body Pump och Body Step. Väldigt kul faktiskt.
Imorse va det morgonfika med Julia och sen blev det dusch och fika med brudarna på Xo. "kaffekäring" hade Ia sagt nu, men jag står för det, fast idag var det faktiskt té och bagel som gällde. Väldigt gott!
Tobias är hemma hos sig och kollar fotboll med Nötch, grabbkväll tydligen så jag passade på att dra hit girlsen på en filmkväll! Det kommer nog bli jättetrevligt tror jag.
Men nu kom dom!


Pusspuss

....

Nu har jag nyss vaknat, jag är så trött så jag se nästan inget. Men nu ska jag ta mig lite frukost och lägga mig framför tv:n och bara chilla. Tänk vad skönt med lov.
Igår tränade jag Body Pump vilket känns ganska mycket i rumpan och axlarna idag, Härligt det!:)
Tänkte att jag skulle ta en promenad nu men det är så jobbigt för jag hittar inte min lurar tll mobilen så jag kan inte lyssna på någon musik, lite jobbigt men det får helt enkelt gå.
Men jag ska träna Body Pump, Body Step sen, det ska bli kul för jag har inte kört dessa två realiser så mycket så jag har inte hunnit tröttna.

Titta på mina små änglar

Men nu är det frukostdags!
Puss


nytränad och redo för film.

Japp då har jag tränat Pump i 1,5h. Otroligt skönt! Men både benen och axlarna känns nu skrot, eller nudlar. Idag har jag tagit en promenad, sen kom Julia och då gick vi ner till Xo där vi tog en fika. Sedan tog vi en sväng till Ica och sen hemåt. Detta blev en riktig promenaddag faktiskt, men vädret har ju faktiskt varit väldigt skönt så...
Jag tog några bilder imorse när jag promenixade. Men dom går tydligen inte att ladda upp nu för internetet är ju kasst som aldrig förr. Synd för dom var verkigen jättemysiga.
Tobias är och tränar innebandy nu, bra det behöver han;) hehe men när han kommer hem vill jag att vi ska se på Wanted för den är så bra.
Men nu är det verkligen dags för en dusch!
Hade så bra Puss


nyvaken...

Jag känner mig helt äcklig, blä. Mste ta en dusch tror jag haha.
Igår tittatde jag och Tobias på världens bästa film Changeling med Angelina Jolie, såv fruktansvärt bra film har jag nog aldrig sett. Den är baserad på en sann historia så den är ju gött gripande!
Den tycker jag att ni ska se!

Nu borstar Tobias mitt hår, så jag blir fin när jag ska ut och ta långpromenad. Tänk vilken lyx.


Det var ingen pump på morgonen idag så det blir ikväll klockan 20.00 till 21.00 istället, jag längatr redan dit!!!!
Jag blir alltid så otroligt träningssugen just när jag inte får träna, konstigt det där.
Men idag sk jag det har jag bestämt mig för helt klart!


Men nu ska jag sätta på mig lite norala kläder och sen ta en promenad!

PussPuss

vad ska jag skriva?

Ja vi har nyss kommit hem ifrån grums, en match som ÅSK förlorade med 6-0! Otroligt kul att se.
Jag har världens jävla huvudvärk och ont i magen och nej det är inte bakfylla onej! Sakna redan min lilla Thea bebis, tänk om hon kunde va här jämt va bra det skulle va.
Jag satt och kollade runt lite på internet, posh24.se skvallersida. Såg den vackra Angelina Jolie, hon är det absolut vackraste som finns tror jag...
Det absolut vackraste paret i hela Hollywood!

Okej okej tillbaka till verkligeheten, igår var jag och Tobias på lagfeste för innebandyn, jag kände mig dock väldigt i vägen bland alla killar. Jag var ensam tjej på festen. Men vi stannade inte där så länge. Vi åkte hem till Greta och Roger tog e kvällsmacka och kröp ner i bingen.
Jag som har varit sjuk och sliten mer eller kindre hela veckan, somnade som en stock. Jag frös som en dåre men Tobias är alltid lika varm som en kamin, jag förstår inte. Men det är ju bra för mig;)

Imorgon blir det Pump på morgonen skulle jag tro, det beror lite på hur min hjärna och mage mår... Men jag satsar på det iallafall. Men nu ska jag ta mig en varm dusch tror jag så får vi se hur jag mår efter det....

Hade så bra Puss




Åhhh!

Igår skrev jag världens längsta blogginlägg, men såklart så råkade jag kryssa sidan så allt försvann. Aja så är det!
Nu är thea min lilla fisetjej här, det bev en glad överraskning att komma innanför dören och se lilla tösen ligga och sprattla på vardagsrumsbordet!:)
Idag har det varit väldigt lugnt det enda "vettiga" jag har gjort är att jag har masat mig till ishallen och tittat på Tobbe och hans innebandylag när de spelade hockey! Det var faktiskt väldigt roligt att se. Tobias fick vara målvakt och jag kan lugnt säga att det inte är någon framtida karriär för honom, men han var jätteduktig ändå. Vissa ar ju bara bollkänsla för allt oavsett vad det är för sport. Hmm... Kan ju tillägga att jag inte är en av dem.

Det känns som jag skriver detta varje månad i bloggen men nu ska jag verkligen bli seriös med min träning, jag ska börja bygga muskler, långa och uthålliga. BodyPump är sättet!:) Den absolut bästa träningsformen någonsin! Det går så fort att komma i form och inte nog med det, det är ju otrolit roligt att träna det också. Inget går upp emot att komma lite halvfrusen till gymmet, sätta på sig "skrotlyftar handskarna", greppa stången och köra skiten ur sig i en timma. Sen är det hem och äta kyckling!


Men nu ska jag gå och gosa med lilla Thea sen blir det fest med grabbarna:)
Puss

årets bilder


En bild säger mer än tusen ord right?
Kolla texten i min panna!
FRÖLUNDA!!!

Skolan!

Japp nu var det historria igen ja, håller på med Franska revolutionen! Riktigt roligt såklart.... NOT!
Ikväll blir det derby i säffle med familjen Kihlander, iallafall en liten del av den. Denna helgen kommer bli en riktig hockey helg, Derby idag och Fbk frölunda imorgon:)
Idag köpte jag nya Gladiatorskor, riktigt snygga faktiskt. Jag är otroligt nöjd!:)


Igår var jag och Tobias hemma hos JEsper och Louise och kollade på fbk södertelge. Färjestad fick såklart stryk:D haha
Alltid lika kul att reta dom när det går dåligt för pissfbk och jag hoppas verkligen att jag kommer skratta lika mycket imorgon:) Jag och Louise har redan gjort upp att vi ska ha på oss Frölunda t-shirts!

Åh nu sluta snart denna lektionen, tack för det. Typ bara en halvtimma kvar! På gympan idag var det bad, alltid lika barnsligt kul att bada i badhuset. Tänkte att jag skulle dra med mig Tobias dit på lite motionssim, och han ghar faktiskt lovat...

När jag kommer hem idag så ska jag titta på Mia och Klara, det absolut bästa humorprogrammet som någonsin har existerat enligt mig och syrran.


Imorse hade jag och Tobias en underbar morgon, väldigt lugn trots att vi hade brottom, sen när vi kommer hem ifrån hockeyn blir det förhoppningsvis lika mysigt!:)

Hade så bra allihopa! Alexandra om du och david läser detta så vill jag säga att vi saknar er jättemycket!

Pusspuss

Vilsen i Spanskaboken!

Åhh jag tror jag dör snart, när tar allt plugg slut? Aldrig skulle jag tro...
I helgen var det jättetrevligt. Fredagen spenderades hemma hos svärföräldrar men Jesper och Louise. Drt blev lite let´s dance såklart. Men jag blev så trött så jag fick gå och lägga mig vid 12 tiden och då kom såklart Tobias med, men Anna-Greta och Roger dom satt allt uppe ett tag till. Lördagen blev ganska slapp det blev mest en massa mys såklart, men på kvällen bestämde vi oss för att bygga ihop Tobbes Bob( eller ja pappa fick bygga ihop) snacka om att vara otekniska. Men när Boben var färdigbyggd så kastade vi in den i Starleten, och gasade iväg mot pulkabacken sk Sigvards backe. Å jävlarr va kul det va. Det va längesen jag skrattade så himlans mycket. Det blir nog att vi gör om det till helgen, det måste vi!!
Vrålåket, coolast i backen.Tobbe redo:)
SÖTNOS!



Nej nu är det pluggdags!

PussPuss

Fredag äntligen!

JA det ärså otroligt skönt så det är inte sant...
Just nu sitter jag och lyssnar på musik i källaren medans Tobias ligger uppe och sover som en stock på övervåningen, stackarn. Det är jobbigt att va fritidsfröken...
Men jag ska inte säga något för jag somnade lika skönt där uppe som han, men jag fick ta tag i mig själv och städa undan lite. Ska och titta på yxan som har klippt lugg också, tror att det är dundersnyggt!:) JAg är också sugen på att hitta på något kul med håret, så jag traskade in på Hårdesign till Louise och beställde en tid måndagen den 16. Måste toppade lite hur det än är. Jag är ju så sugen på långt hår igen, så om det ska bli fint så måste jag nog klippa lite.
Det är så skönt att pyssla om sig själv såhär i vintermörkret så jag tänkte att jag skulle utnyttja mina presentkort som är en ansiktszonterapi som jag fick av MCD och en helkroppspeeling som jag fick av mina goa tjejjer i födelsedagspresent. Inte illa inte illa!
( Här visar vi våran allra bästa sidor, jag räls, tobbe munsår) haha



På alla hjärtans dag bär det av till karlstad med hela familjen Kihlander. Vi ska nämligen se på Fbk- Frölunda. Att jag ska hejja på frölunda, allt för att reta Kihlanders. haha Hoppas de inte läser detta;) haha.
Men vilket lag som än vinner så kommer det nog bli väldigt roligt och jag ser jättemycket fram emot det. Alltid lika kul att hitta på saker med den tokfamiljen.

NE nu måste jag nog kolla om han har vaknat till liv där uppe, tveksamt men...

Trött!

Är det sista jag är nu, jag har nog fått en rejäl sockerkick av allt godis och pizzan som vi käkade hos jeppe och Louise. Herregud.
Sockerkick?
När jag slutade idag så kom Tobias och hämtade mig på skolan sen så drog vi hem och käkade en sväng sedan skulle Tobban jobba från 2 till 5 så jag träffade tjejjerna på stan. Trevligt Trevligt! Louise Yxenholt du är räddaren i nöden Tack gumman... Efter fikan åkte jag med Tobbe hem igen, för jag är ju så lat så jag kan ju inte gå hem såklart...
Tobbe skulle iväg och träna så det blev lite Mia och Klara för mig. Men det var inte bara slapp för jag städade mitt rum och gick ut med hunden också, inte dåligt för att va mig...
Men efter allt detta städande och promenerande så ringde Tobbe och sa att det inte var någon träning men han hade ändå stannat och pratat lite med en kompis. Men det bar i allafall iväg till konsum där vi båda två fixade ihop varsin GRANDE/BIG/STOR godispåse. På vägen hem träffade vi Louise och Jeppe på salongen. Så vi drog en film på Statoil med dom. The Mirrors blev det. Riktigt ruskigt må jag säga, men som tur va satt jag nära Tobbe. Och filmen gav mig en väldigt bra anledning till att krypa upp lite extra nära i Tobbes famn vilket jag aldrig tackar nej till.

Men nu är det dags att knyta ihop sig i bingen med Tobias:)

Hade så bra Puss Puss

Skolan

japp nu sitter jag i skolan och har datakunskap... ikväll blir det nog träning som vanligt!
Snygg blogg louise förresten Louiseyxenholt.blogg.se

Puss puss

RSS 2.0